Welkom bij Spuitexpress B.V. 
De service van Spuitexpress B.V. gaat verder dan het schadeherstel van uw auto.

Service en kwaliteit

Spuitexpress herstelt netjes, snel en veilig. Daarbij nemen wij al uw zorgen volledig uit handen. Wij werken volgens strengen normen. Voordeel voor u? Op deze manier kunt u rekenen op de hoogwaardige kwaliteitseisen van uiteenlopende certificering. Daarnaast beschikt ons team over de know-how om dit vakwerk te kunnen leveren.

Oog voor detail

De toegevoegde waarde die Spuitexpress bij schadeherstel biedt, blijkt vooral uit het vakmanschap en de goede service. Wij zijn een dynamisch bedrijf en denken graag met u mee. Vandaar dat onze dienstverlening perfect is afgestemd op de wensen van onze klanten. Vooral door het continu streven naar kwaliteit en optimale service zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde autoschade-herstelbedrijven in Nederland.


spuitcabine

Ongekende service

Spuitexpress werkt continu aan de verdere ontwikkeling van kwaliteit, efficiency, kennis en service. Onze medewerkers worden constant bijgeschoold om zo onze ongekende service te blijven waarborgen. Door onze technische kennis en moderne machines is een volledige, snelle reparatie geen enkel probleem.

Administratieve afhandeling

Voor het schadeherstel infomeren wij u uitgebreid hoe we uw auto gaan repareren. Te denken aan welke onderdelen er vervangen moeten worden. Daarnaast zorgen wij voor een snelle administratieve afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

Financiële afwikkeling

Bij ons weet u van te voren goed waar u aan toe bent. De financiële afwikkeling is een duidelijk en transparant verhaal zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Onze vaste uurprijzen zorgen voor helderheid. Zo kunnen er van te voren prijsafspraken worden gemaakt.

Ophaalservice

Indien gewenst kan Spuitexpress uw schadeauto bij u ophalen en vervoeren naar onze werkplaats te Capelle aan den IJssel. Hier is geen schade te lastig om vakkundig te repareren. In deze werkplaats kunnen wij uw auto herstellen, repareren, uitdeuken en spuiten. Op deze manier zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Waarom schadeherstel verzorgt door de Spuitexpress? Minimale hersteltijden met maximale service.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edelhertstraat 12 - 2901 BJ - Capelle a/d IJssel - Telefoon. 010 4510364 - E-mail. info@spuitexpress.nl
handelsregister nr: 24112192 | Spuitexpress B.V.